Возот нема намера да застане, а момент за поздравување е што патниците се солидарни и им помагаат на оние што се во неволја.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено