Јапонските фудбалски навивачи останаа по нивниот пораз од Белгија за да го исчистат стадионот и покрај тоа што го загубија натпреварот.

Навивачите на „Самурајско сина“ беа забележани на Ростовската арена како во солзи го собираат ѓубрето по поразот од 3-2. Очигледно Јапонците не се откажуваат од својата култура без разлика колку и да им е тешко.

Сподели на Facebook
пати видено