Визијата на компанијата NEC која има над 100.000 вработени, а постои цели 120 години, е во 2030 година ваквите возила да го заменат јавниот превоз на патници. Да погледнеме како изгледа прототипот во овој момент и како помина тестот.

Сподели на Facebook
пати видено