Решенијата пишувајте ги во коментари!

Порано 90% од јапонските ученици точно го решавале проблемот, а денес тој процент е намален на 60, што го поставува прашањето дали нивниот образовниот систем порано бил подобар? Што мислите, колкав е тој % кај нашите ученици?

Сподели на Facebook
пати видено