Производителот на градниците „Triumph“ објаснува дека го направиле ова за да ја нагласат специјалната поврзаност помеѓу жените, а во Јапонија е нормално луѓето да се облекуваат исто во знак на пријателство.

Сподели на Facebook
пати видено