Погледнете како јапонскиот сликар Казуико Окушита обичната детска игра успеал да ја претвори во интересни уметнички дела.
crt (1)

crt (1)

crt (2)

crt (2)

crt (3)

crt (3)

crt (4)

crt (4)

crt (5)

crt (5)

crt (6)

crt (6)

crt (7)

crt (8)

crt (9)

crt (10)

crt (11)

Сподели на Facebook
пати видено