Двајца дизајнери од Универзитетот за дизајн во Кеио, Масахико Инами и Сусуми Тачи успеаја да ја искористат современата технологија и да направат целосно проѕирна кола од гледна точка на возачот. Со помош на камерите поставени на надворешноста, вратите и на задното седиште од колата ја емитуваат сликата од надворешноста. Погледнете како изгледа тоа.

Сподели на Facebook
пати видено