Кога можеа Јамајканците да направат тим за санкање, можеме и ние! Дејствието се случува „Кј Антенине“ во Охрид.
Актерите се членовите на мото клубот „Кј Антенине“, а специјално дизајнираната патека е на Галичица.

Сподели на Facebook
пати видено