Човек од Литванија го шокираше интернет светот кога со стара школка од Мерцедес Бенз направи луксузен супер автомобил. И не употребил пластика, алуминиум ниту било каков друг метал, туку избрал – пур пена! Пената која ја искористил се стврднува брзо во лесен и густ материјал кој потоа лесно се обликува. Резултатот? Проценете сами!

pp01

pp02

pp03

pp04

pp05

pp06

pp07

pp08

pp09

pp10

pp11

pp12

pp13

pp14

pp15

pp16

pp17

pp18

pp19

pp20

pp21

pp22

pp23

pp24

pp25

pp26

pp27

pp28

pp29

pp30

pp31

pp32

pp34

pp35

pp37

pp38

pp39

pp40

pp41

pp42

pp43

pp44

pp45

pp46

Сподели на Facebook
пати видено