Ова што ќе го видите во продолжение се возилата со кои мексиканската мафија ја криумчари дрогата. Најинтересно е што мексиканската полиција нема избор освен и самата да си направи возила кои ќе можат да се справат со „тенковите“ на мафијата.

meks (1)

meks (2)

А еве го и одговорот на полицијата:

meks (3)

meks (4)

meks (5)

meks (6)

meks (7)

meks (8)

Освен за копнен транспорт, мафијата е опремена и за комбиниран брз транспорт на дрога:

meks (9)

meks (10)

meks (11)

meks (12)

meks (13)

meks (14)

Сподели на Facebook
пати видено