Диригентот Карл Дејвис беше во форма и го изведе делото по кое ќе го памети целиот свет.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено