Нинџава се вика Мишел Роке и игра за тимот на Универзитетот на Флорида. За да победи и треба само една соиграчка да и ја подаде топката.
Обратете внимание на акцијата која почнува на 58 секунда!

Сподели на Facebook
пати видено