Спонзоруши има на сите страни, а дечково знае како да ги открие. Им прави финта, прво ги прашува да излезат, тие го одбиваат, а потоа со помош на негови пријателки им дава до знаење дека е славен и богат актер.

Сподели на Facebook
пати видено