Мислите дека никој не може да направи ручек за 1 секунда? Се лажете! Јапонкиве можат!

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено