Трент Кимбел е директор на компанија од Тексас, САД која произведува стакла отпорни на куршуми. Наместо класична реклама, директорот доби луда идеја самиот тој да му покаже на светот колку се квалитетни производите на нивната компанија.

Сподели на Facebook
пати видено