Идејата е толку проста што на никој до сега не му текнало да ја изведе. Ова особено ќе им се допадне на планинарите и на рибарите.

Производот сега за сега се продава на Амазон по цена од 159 долари, но веруваме дека за многу брзо време ќе му се појави силна конкуренција и целаната ќе стане многу поприфаатлива.

Сподели на Facebook
пати видено