Ова не е мобилен телефон или некој уред за играње видео игри! Ова е вистинско помагало кое ќе ви се најде во многу ситуации, на пример на пазар, кога сакате да изберете блага лубеница. Замислете да носите цела хемиска лабораторија во џебот и ако посакате да дознаете некаква информација за хемискиот состав, само светнувате со направата кон предметот.

Сподели на Facebook
пати видено