На добротворниот натпревар на фудбалски легенди меѓу Израел и Бразил, судиката му залепи жолт картон на Рикардо Кака. Она што го направи потоа, само кажува колкава чест е за неа да суди ваков натпревар. Бразил победи со 4:2.

Сподели на Facebook
пати видено