Точно знаеше со кого оди да се тепа, а доби и силна поддршка од трибините, што значи дека Денис Глушаков навистина ја оплескал работата на мечот со австрискиот клуб Рапид Виена, кој гостите го добија со 2:1.

Сподели на Facebook
пати видено