Во најголемиот сообраќаен метеж, кога сите луѓе брзаат за на работа, возачот го изгуби трпението и тргна да му одржи лекција на типот со џипот пред него. Но наместо стаклото на предната врата, се отвори тоа на задрана.

Сподели на Facebook
пати видено