После кратко време, рачката за затворање на прозорецот престанала да работи, па сопственикот решил сам да се обиде да ја поправи. Погледнете што најде внатре во вратата на автомобилот.

iz (1)

iz (2)

iz (3)

iz (4)

iz (5)

iz (6)

iz (7)

iz (8)

iz (9)

iz (10)

iz (11)

iz (12)

iz (13)

iz (14)

iz (15)

iz (16)

Сподели на Facebook
пати видено