Излезе iPhone 6!!!
Што значи дека iPhone 5 е намален…
Што значи дека iPhone 4 е на половина цена…
Што значи дека iPhone 3 повеќе нема да се продава…
А јас конечно имам пари за iPhone2 на старо!

Сподели на Facebook
пати видено