Родителите се полни со одлични совети. Можеби не секогаш го цениме тоа додека сме млади, но факт е дека е така. Сепак кога родителите даваат „современи“ совети работите стануваат и повеќе од смешни.

Мајката Лиса го испратила нејзиниот 18-годишне син Финлај на Магалуф, Мајорка со пријателите место кое е познато по журките и ноќниот живот. Мама Лиса многу добро го знае тоа и реши на синот да му напише листа со совети кои можат да му послужат на синот. Еве ја пораката која ја пратила Лиса, преведена.

 

 

Сподели на Facebook
пати видено