Мали, средни, големи, со педигре, без педигре, сите заслужуваат внимание, љубезен став и љубезен сопственик.

Станува збор, секако, за кучињата. Секое куче е различно на свој начин, но сепак расите си имаат некои заеднички карактеристики кои секој сопственик ќе може да ги потврди. Овие забавни илустрации ќе ви ги претстават кучињата во „прво лице“.

Маламут

Ретривер

Далматинец

Доберман

Кане-корсо

Чау-чау

Самојед

Бигл

Француски булдог

Мешанче

Хаски

Мопс

Ротвајлер

Џек Расел

Чивава

Сподели на Facebook
пати видено