Еден човек имал сериозен проблем. Бил исклучително надарен и постојано ги кинел кондомите.
По последното кинење на кондомот, малку нервозен, отишол во аптеката, го извадил својот атрибут, тропнал на масата и рекол:
– Е за овој сакам еден кондом!
Аптекарката го поооогледала, се оближала и тажно рекла:
– Хмм тешко дека има толку големи кондоми во Македонија, треба да појдеш до Франција – тие се мераклии и таму сигурно ќе најдеш!
И бидејќи бил очаен човекот го фатил првиот лет и право во Париз. Влегол во првата аптека и го направил истото со удирање на масата!
Штом го видела аптекарката директно му рекла дека во Франција толкава големина нема и го упатила да оди во Африка, затоа што црнците биле надарени и таму може да има.
Кога слетал во Африка очаен човекот отишол во аптека, во свој стил тропнал на масата и прашал:
– Имате ли толкавиииииии?
А таму аптекарката викнала:
– Мохамеееед донеси еден од џуниор кондомите!!!

Сподели на Facebook
пати видено