Се среќаваат двајца македонски пратеници и едниот возбуден почнува да се фали:
– Да ти се пофалам – денес прв пат имав с*кс!
– И? Како беше? Седи, раскажувај!? – прашал другиот.
– Ааа… не можам да седнувам!

Сподели на Facebook
пати видено