– Имате ли средно образование?
– Имам, завршив со врски.
– Имате ли некакво работно искуство?
– Не, никогаш не сум работел ништо.
– Зошто сакате да започнете да работите во нашата фирма?
– Всушност не сакам!
– Честито, примен сте!
– Доста е бе татооо!!!

Сподели на Facebook
пати видено