Жените трепкаат 2 пати повеќе отколку мажите. 7 секунди ѝ требаат на храната за да помине од устата до стомакот. Човечкото влакно може да издржи 3 кг тежина. Должината на пенисот е 3 пати поголема од должината на палецот. Срцето на жената чука побрзо отколку на мажот. Ние користиме 300 мускули само за да ја одриме рамнотежата кога ќе се исправиме. Жената го прочита целиот овој пост. Мажот се уште си го гледа палецот.

Сподели на Facebook
пати видено