Човекот беше многу инспириран од потегот на фудбалерот па не престана да го опишува со реченици како:

„Не само што сам се жртвуваше за овааа топка, туку ги жртвуваше и идните генерации.“, „Ја спаси топката, но во исто време ги изгуби своите две…“ итн. итн.

Сподели на Facebook
пати видено