С. Аравинд, познат како Динеш, „фраер“ од Индија, во 2016 се оженил, но решил тајно да се ожени со уште една жена на почетокот на оваа година. Според локалните медиуми, Динеш физички ги малтретирал двете сопруги, поради што и двете се вратиле да живеат кај своите родители.

Кога жените дознале една за друга и за планот дека планира да се ожени со уште една, трета жена, решиле да дејствуваат. Тие се здружиле и заедно со своите членови од семејството решила да му одржат лекција на 26-годишниот Динеш. Полигамијата е забранета во Индија од 1956 година и освен што добил добар ќотек Динеш подоцна бил и уапсен.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено