На прв поглед фотографиите изгледаат како да се некоја несразберна фотомонтажа, но во нив нема ниту Ф од Фотошоп. Едноставно крстосувачкиот брод „MSC Magnifica 5“ пристигна во Венеција. Бродот е долг 194 метри, широк е 32 метри и има 17 ката. Покрај ниските градби на Венеција изгледа застрашувачки.

brod (1)

brod (2)

brod (3)

brod (4)

brod (5)

brod (6)

Сподели на Facebook
пати видено