Човекот се вратил дома во 22:30 часот и слушнал чудни звуци од бањата наа својата куќа. Будејќи приказната се случува во Невада, САД, тој го зел пиштолот мислејќи дека се работи за крадец. Но, наеднаш крвта му застанала во вените. Ве неговата куќа имало мечка од околу 200 кг.

Не знаејќи како да се справи со ситуацијата, избегал надвор и се јавил во полиција. После неколку часа, откако дошле пожарникарите и полицајците, мечката конечно излегла надвор. Никој не бил повреден, само мечката направила материјална штета од неколку стотини долари.

Но, да не должиме многу, погледнете ја ситуацијата на двете видеа подолу.

Сподели на Facebook
пати видено