Многу жени се жалат дека раѓањето деца ја изменува женската фигура и потоа нема начин стариот изглед да се врати назад. Мајките што ќе ги видите во продолжение го докажуваат спротивното. Вежбањето и здравиот начин на живот прават чуда!

40-годишна мајка на 4 деца (20, 18, 15 и 7 години)

sport_mama_04

34-годишна мајка на 14-годишен син

sport_mama_05

22-годишна мајка на 7-месечен син

sport_mama_01

23-годишна мајка на 2-годишен син

sport_mama_02

33-годишна мајка на две момчиња (12 и 6 години)

sport_mama_03

48-годишна мајка на две деца на возраст од 24 и 22

sport_mama_06

sport_mama_07

24-годишна мајка на 3-годишно девојче

sport_mama_08

48-годишна мајка на 17-годишна ќерка

sport_mama_09

sport_mama_10

27-годишна мајка на 3-годишно девојче

sport_mama_11

34-годишна мајка на две деца

sport_mama_12

24-годишна мајка на 3-годишна ќерка

sport_mama_14

35-годишна мајка на две деца (13 и 4 години)

sport_mama_15

27-годишна мајка на 5-годишно дете

sport_mama_16

sport_mama_17

41-годишна мајка на две ќерки (15-ти и 5 години)

sport_mama_18

Сподели на Facebook
пати видено