Поранешниот швајцарски пилот на борбен авион и Гинисов рекордер, Ив Роси, познат како Џетмен, се вивна во небото со крила на грбот, поместувајќи ги границите на воздухопловството. За да биде спектаклот уште поголем, на помош му дојде неговиот колега Верес Золтан.

Сподели на Facebook
пати видено