Ова е нова технологија на снимање на која работат група ентузијасти. Ова е првата снимка која веројатно ќе остане запишана во историјата.
Новината е во тоа што во горниот лев агол на видеото има стрелки преку кои можете да одберете агол од кој ќе го гледате видеото.

Сподели на Facebook
пати видено