Камионот престигна друг камион сосема правилно, но заради големината на камионот тој возеше по левата ледна 20-тина секунди. Во тоа време наишол господинот со Ferrari 599 GTB (F141) и не можел да лета по патот, туку морал да прикочи малку. Тоа многу го изнервирало, па реши да му одржи лекција на камионџијата, кочејќи нагло пред чудовиштето од 40 тони.

Сподели на Facebook
пати видено