Кога ќе го слушнете зборот „слатки“, вообичаено помислувате на рунтави зајчиња, мили мачиња и весели кутриња. Но слаткоста може да биде универзален концепт, па така и некои други животни, особено влекачи и водоземци, можат да бидат симпатични како и секој цицач.

Да, тие имаат лушпи, а не крзно. Да, некои од нив и се отровни, но сепак и тие се убави на свој начин. Уверете се од следниве фотографии.

rp01 rp02 rp03 rp04 rp05 rp06 rp07 rp08 rp09 rp10 Sierra Exif JPEG rp12 rp13 rp14 rp15 rp16 rp17

Сподели на Facebook
пати видено