Фудбалерките изгледа се поголеми мажи од фудбалерите. Без глумење и лажно пријателство, ако ја изнервира некоја од противничките фудбалерки, клоцата во за*никот, па ако треба и црвен картон да добие.

Сподели на Facebook
пати видено