И непотребното насилство некогаш може да биде корисно и тоа многу!

Следната неверојатна приказна ја раскажува американскиот весник Њујорк Пост. Стариот продавач одбил да му продаде алкохол на неознато лице кое не сакало да покаже лична карта за да види дали е малолетен. Исто така се ближело и 3 часот во ноќта кога за сите било забрането продавање алкохол.

Така дечкото се изнервирал и го нокаутирал стариот продавач. Потоа старецот завршил во болница.

При прегледите на главата, докторите му откриле тумор на мозокот во рана фаза, кој среќа што го открил сега па ќе може да си поживее подолго.

Сподели на Facebook
пати видено