Забележав дека во последно време, сите казни од детството ми се претвораат во радост!
– Да си легнувам порано.
– Да не излегувам од дома.
– Да спијам на пладне!
– Јас дури и во ќошот ќе стојам, само за да не одам на работа!

Сподели на Facebook
пати видено