Средношколката Аријана Лутерман беше пред целта рамо до рамо со својата ривалка, Чендлер Селф, психијатар од Њујорк, која може да ѝ биде мајка, според годините. Но, наеднаш пред целта, нозете на повозрасната жена почнаа да ѝ откажуваат и најверојатно немаше ни да ја заврши трката на која толку многу сакаше да победи.

Сподели на Facebook
пати видено