Домашните миленици не се само слатки суштества кои служат како украс во домот. Тие еден ден можат и да ви го спасат животот или пак животот на вашето најмило, Оваа видео сведочи токму за тоа. Од надзорните камери може да се види како бебето се игра на подот. Во негова близина се наоѓа домашната мачка.

Но, несовесните родители заборавиле да ја затворат вратата која води кон подрумот и бебето тргна кон стрмните скалила. За среќа животното успеа да  го одвлече и доби многу пофалби од луѓето ширум светот.

Сподели на Facebook
пати видено