Детето се задавило од бонбона а мајката и присутните жени не знаеја како да му помогнат. Тогаш на сцена стапи херојот кој изведе Хајмлих зафат. Вакви работи мора да се учат на училиште!

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено