Група пријатели заедно со своите семејства кои живеат во Кунас, Литванија, ја започнаа битката за подобри патишта во својот град. Се опремиле со добри фотоапарати и започна сатирична кампања против локалните власти. Експресно брзо нивните фотографии почнаа да се шират не само низ цела Литванија туку и низ целиот свет.

dupki (1)

dupki (2)

dupki (3)

dupki (4)

dupki (5)

dupki (6)

dupki (7)

dupki (8)

dupki (9)

dupki (10)

Сподели на Facebook
пати видено