Топката гравитира околу фудбалерите, колку подолго ја држите, толку побрзо гравитира и шутот ќе ви биде посилен. Победувајте и станете шампион во овој необичен фудбал.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено