Главниот готвач и младиот чирак на едно племе канибали стојат пред котелот со супа.
Стариот канибал ја зема мешалката, ја промешува супата, ја пробува и вели:
– Пуффф! Абе јас тебе колку пати сум ти кажал кога готвиш турист, да му ги соблекуваш чорапите!?

Сподели на Facebook
пати видено