Да ја видиш од подалеку ќе си помислиш дека ти се насмевнала среќата, иако и од поблиску не изгледа лошо.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено