Мајсторот со сосема смирен тон на гласот ѝ ги врати парите, но ѝ покажа и дека не е толку смотан како што мисли госпоѓата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено