Како да отишол во стриптиз клуб. Уште да извадеше куп банкноти од по 1 долар и да почнеше да им става на манекенките :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено