Видеото е снимено во зоолошка градина во Јужна Америка, каде неколку горили, заедно со група луѓе беа затечени од дождот. Освен што горилите ги штитат своите младенчиња, тие бараат стреа да се засолнат и многу други работи идентични на постапките на луѓето.

Сподели на Facebook
пати видено